Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

HuishoudTIP: Hergebruik van dekens

In onze schuur heb ik altijd een paar opgevouwen oude dekens liggen. Zij komen altijd van pas. Als ik vuil, in het bijzonder plastic zakken vol tuinafval, naar de stort breng, leg ik eerst twee dekens in de opengeklapte bagageruimte van mijn auto.

Als wij onze twee hondjes Stoffer en Blik meenemen op visite, leg ik twee oude dekens op de achterbank. Toen ik twee jaren geleden grote delen van het huis schilderde, legde ik oude dekens op de vloer. Veel makkelijker dan al dat plastic afdekspul. Onze kroonluchter op de eerste verdieping spuit ik een keer per jaar in met een speciale kroonluchterreiniger. Op de grond leg ik een deken om het vocht op te vangen. Een deken met verfspetters blijf ik gebruiken. De spetters drogen namelijk vanzelf op.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren