Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Echt vakantiegevoel op slechts twee uur van de grens

Wie het Duitse Sauerland binnenrijdt, waant zich in een totaal andere wereld met voor elk wat wils. Op slechts twee uur rijden van de grens vindt u kastelen, stuwmeren, musea, druipsteengrotten, prachtige panorama’s en een diversiteit aan wandelroutes.

Wie dat alles wil ontdekken is bij het bekende en vertrouwde Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg aan het juiste adres. Hier geniet u van de goede keuken en echt vakantiegevoel. Kies de hotelkamer of het appartement dat bij uw wensen past en geniet van het unieke verwarmde buitenbad, de wellness- en fitnessruimte.

In de omgeving profiteert u van gratis entree bij 45 uitstapjes en het animatieprogramma biedt naast wandelingen met gids gezellige avonden met onder meer bingo, quiz en live muziek. Hét adres voor een fijne en veilige vakantie dichtbij huis.   brabander.nl  0049 2981 9320

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren