Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Uit huppelen

Voor konijnen is beweging erg belangrijk. Ze hebben daarom een ruim hok nodig met een ren om te kunnen hollen, spelen en springen. Maar u zou uw konijn ook voorzichtig kunnen laten wennen aan een tuigje, zodat u met het konijn buiten kunt wandelen. Laat uw konijn eerst thuis een paar minuten met het tuigje om rondlopen.

Bouw dit langzaam verder op tot uw konijn volledig gewend is aan het tuigje. Tip: laat bij zo’n wandeling uw konijn grotendeels de richting bepalen, want het is geen hond die braaf met u meeloopt. En u mag nooit hard aan de lijn trekken, want de rug van een konijn is gevoelig. Zorg ervoor dat de riem altijd slap hangt. Konijnentuigje Pluto is verstelbaar, dus u kunt het zelf passend maken. Inclusief looplijn voor € 11,95 bij dehuisdiersuper.nl of bel 073-8795409.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren