Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De Tip van Léon: Verantwoord eropuit

Het kabinet heeft de coronamaatregelen versoepeld. We mogen eindelijk weer naar buiten, maar moeten de drukte vermijden. Daarmee ligt de verantwoordelijkheid vooral bij onszelf.

Ga eropuit, maar kies bij een wandeling of fietstocht daarom voor een bestemming in de buurt. Er zijn mogelijkheden genoeg en voor veel mensen zal het een verrassend positieve ervaring zijn. Om het publiek op weg te helpen, heeft de ANWB de tweehonderd mooiste routes uit heel het land per provincie bij elkaar gezet. Ze zijn te vinden op anwb.nl/fietsroutes/zoeken en anwb.nl/wandelen/wandelroutes. Ook kan worden geselecteerd op type en lengte van zo’n tochtje. Met zo’n breed scala aan mogelijkheden worden de deelnemers mooi gespreid.

Extra informatie wordt gegeven over hoe besmetting onderweg kan worden voorkomen. Mooi initiatief van deze organisatie, die daarmee de W van ‘Wielrijdersbond’ in de naam ANWB maatschappelijk verantwoord en op een positieve manier waarmaakt.

anwb.nl   088-2692222

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren