Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

TOPACTIE voor MAX-lezers

Hoewel onderzoek heeft uitgewezen dat bloemen in huis daadwerkelijk gelukkig maken, kopen mensen op dit moment minder bloemen door alle problemen rondom corona.

Van het huidige bloemenaanbod in ons land wordt daarom helaas 50 procent vernietigd, aangezien het dagverse producten zijn die niet bewaard kunnen worden. Wilt u toch iemand blij maken met een bloemetje? Nederlands grootste online bloemenverkoper Topbloemen.nl neemt in deze periode alle verzendkosten voor zijn rekening, waarmee het bedrijf de lokale bloemisten steunt. Mocht u via de site een boeket bestellen, dan worden er speciaal voor MAX-lezers tot 14 april geen verzendkosten berekend als u de code: MAXDELV2020 vermeldt. Voor meer informatie en het aanbod van boeketten kijk op topbloemen.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren