Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

MAX helpt OUDEREN: HouRitmeTegenCorona

Samen met een groep nationale en internationale topexperts en wetenschappers gaat Omroep MAX een speciaal actieprogramma in het leven roepen om de senioren in ons land geestelijk en fysiek fit te krijgen én te houden tijdens deze noodgedwongen quarantaine.

‘HouRitmeTegenCorona’ gaat zich richten op het ritme van de dag, maar ook op het ritme van het hart, het brein en het ritme van de muziek. In het wetenschapsteam zitten onder andere Prof. Eric van Gorp, Prof. Erik Scherder, Prof. Andrea Maier, Prof. Leonard Hofstra en researchers Hamza Yousuf, Ting Jiang en Jan Willem Lindemans. Inmiddels is een uitgebreid vooronderzoek gestart (een soort diagnose), waarna HouRitmeTegenCorona via onder andere ‘Tijd voor MAX’ gericht van start gaat om kwetsbare ouderen handreikingen te bieden om zowel fysiek als mentaal zo weerbaar mogelijk te blijven. Meer informatie via maxvandaag.nl en HouRitmeTegenCorona.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren