Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

TIP VAN LEON: Rondje Naardermeer

De provincie Noord-Holland, ProRail, gemeente Gooise Meren en Natuurmonumenten hebben samen de aanleg van de tunnel onder de spoorlijn mogelijk gemaakt, waardoor nu een rondje Naardermeer gewandeld of gefietst kan worden zonder een woonwijk te moeten doorkruisen.

Gasterij Stadzigt is het officiële vertrekpunt voor diverse gemarkeerde routes. Dwars door natte weilanden, over spannende vlonderpaden en langs ondiepe plassen vol vogels. Recent zijn bij het Naardermeer, een voormalige vuilnisbelt en officieel het oudste natuurmonument van Nederland, ook negen faunapassages aangelegd, waardoor het leefgebied van dieren als kikkers, otters en ringslangen aanzienlijk is uitgebreid. natuurmonumenten.nl 035-6948383

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren