Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Gastvrijheid sinds 1929

Wie de landkaart niet in zijn hoofd heeft, waant zich vermoedelijk in Limburg: Steenwijk wordt grotendeels omringd door een glooiend landschap.

Op het snijvlak van de drie provincies Overijssel, Friesland en Drenthe tref je er water, bos, heide, eeuwenoude stadjes en verstilde dorpjes. Rond de Woldberg en het Eeserveld is het heerlijk fietsen en wandelen. Midden in de bossen, helemaal verscholen in het groen, is Buitengoed Fredeshiem te vinden. De plek waar je tot rust komt en waar je mensen ontmoet. Sinds negentig jaar is dit oude broederschapshuis een hotel- en vakantieoord dat zowel groepen als individuele gasten ontvangt. Je voelt de gastvrijheid zodra je binnenkomt. Niets moet, alles mag!

fredeshiem.nl
0521-535100

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren