Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Maak uw tuindroom waar

TuinIdee, de grootste tuinbeurs van Nederland, is dé plek om u klaar te maken voor het komende tuinseizoen, wat uw plannen ook zijn.

Vier dagen lang zijn in Brabanthallen ’s‑Hertogenbosch de laatste trends en innovaties op tuingebied te vinden. U kunt er meedoen aan workshops en activiteiten en in contact komen met experts die u dichter bij uw droom kunnen brengen. Voor de biologische moestuinliefhebber en de stoere doe-het-zelver, maar ook als u van gemak houdt, heerlijk wilt genieten in de tuin of deze op een duurzame wijze wilt onderhouden. Inclusief inspiratietuinen met ideeën voor een stadstuin, een balkon of juist een grote siertuin, iets luxe of meer avontuurlijk. 13 t/m 16 feb. tuinidee.nl 073-62993209

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren