Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Jong danstalent

Het balletgezelschap NDT 2 – oorspronkelijk door het Nederlands Danstheater opgericht om jong talent klaar te stomen voor het grote werk – is uitgegroeid tot een volledig op zichzelf staande dansgroep met eigen repertoire en reputatie.

Volgens ‘The New York Times’ is het zelfs “one of the world’s most elegant and stringent dance companies”. In een nieuw avondvullend programma komt het technisch briljante en altijd verrassende NDT 2 met vier werken van verschillende topchoreografen. Te zien in het hele land.

28 febr. t/m 11 apr. ndt.nl   070-8800100

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren