Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Column van Jan: Bakt u mee?

Vorige week zondag hebben meer dan de helft (53%) van de tv-kijkers naar de spannende finale van ‘Heel Holland Bakt’ gekeken.

Ruim 3,8 miljoen tv-kijkers zagen docent Anouk de zevende editie van het bakprogramma winnen van haar medefinalisten Jeanette en Esther. 3.820.000 kijkers is nét geen record. Dat blijft staan op de finale van het zesde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’, toen 3.983.000 kijkers afstemden op NPO 1. Anouk mag zich nu de Beste Thuisbakker van Nederland 2019-2020 noemen. Ze wist de juryleden Janny en Robèrt keer op keer te imponeren met haar technieken, creativiteit en originele recepten.

Angela de Jong, tv-recensent van het ‘AD’ noemt het programma zelf de grootste winnaar van het afgelopen seizoen: “Eigenlijk is ‘Heel Holland Bakt’ de verbeelding van het touwtje-uit-de-brievenbus van Jan Terlouw. Warm, veilig, kneuterig, overzichtelijk, met z’n allen samenklonterend rond het fornuis. Maar vooral: voor elkaar klaarstaan als dat nodig is. Ach, kon het echte leven soms maar net een onsje meer ‘Heel Holland Bakt’ zijn.”

Bent u net zo’n enthousiaste thuisbakker als Anouk? Geef uzelf dan nu op voor het nieuwe seizoen. Denk vooral niet: dat kan ik niet, want nee heb je en ja kun je krijgen. Natuurlijk is het best spannend, maar ook een geweldige ervaring om mee te doen. Wie weet staat u straks in de tent de harten van de jury te veroveren met uw spektakelstuk. Het aanmeldformulier kunt u vinden op de website heelhollandbakt.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren