Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Duitsland verantwoord vakantieland

Er is tijdens de komende Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht veel extra aandacht voor Duitsland als ideaal en verantwoord vakantieland. De bestemming presenteert zich vooral als ‘bij uitstek geschikt voor liefhebbers van natuur’.

Om in te verblijven, er te wandelen of rond te fietsen. Niet minder dan een derde van het land heeft de status ‘beschermd natuurgebied’. Vooral de grensstreek komt met een gevarieerd aanbod, dat steeds meer op de populariteit van e-bikes inspeelt. Met name de vlakke routes langs de rivieren zijn populair. In het licht van de actualiteit wordt ook nog even gewezen op de beperkte ecologische voetdruk die een verblijf bij onze oosterburen achterlaat; dichtbij en snel met auto of trein te bereiken. Ook belangrijk voor ons Nederlanders: een verblijf is er bovendien lekker goedkoop.    

28 febr. t/m 1 mrt. fietsenwandelbeurs.nl  020-6002579

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren