Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Moeite met lezen? Ga luisteren!

Op latere leeftijd kan het steeds lastiger worden om te lezen door slecht zicht of doordat het vasthouden van een boek niet meer lukt.

Het luisteren naar gesproken boeken zorgt ervoor dat leesplezier niet ophoudt. Bibliotheekservice Passend Lezen is speciaal voor mensen die slechtziend, blind of dyslectisch zijn of een cognitieve of motorische beperking hebben. De collectie bevat duizenden gesproken boeken, hoorspelen en hoorcolleges plus bijna alle regionale dagbladen, landelijke kranten en veel tijdschriften om naar te luisteren of digitaal te lezen. Dit kan bijvoorbeeld via de gratis Daisylezer-app of via de website passendlezen.nl. Het is ook mogelijk om de gesproken lectuur op Daisy-cd thuis te ontvangen. Zo blijft leesplezier altijd en voor iedereen mogelijk. Een lidmaatschap kost € 30 per jaar. Lid worden of meer weten? Ga naar www.passendlezen.nl/maxmagazine

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren