Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Kerst in Heusden

Het pittoreske, middeleeuwse vestingstadje Heusden aan de oever van de Maas is het perfecte decor voor het sfeervolle ‘Christmas by Candlelight’, een bijzondere kerstmarkt met veel extra activiteiten voor bezoekers.

Straattheater, koren, veel lekker eten en overal levende muziek.Met de door kaarsen verlichte kramen vol feestdagen-snuisterijen mag dit typische decemberevenement tot één van de leukste van het land worden gerekend. Loop ook even binnen in het Gouverneurshuis, een prachtig monumentaal pand uit 1592. Nu een leuk museum over de geschiedenis van het Land van Heusden en Altena.
13 en 14 dec.  heusdenvesting.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren