Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Het feest van het jaar

Gabriëla schrijft op Twitter: “Het dak gaat eraf! Geweldig al die swingende mensen, van jong tot oud.” Brigitte: “Héérlijk, wij dansen en zingen hard mee. Geniet to the MAX.”

Theo: “Bedankt voor het feestje, Jan. Heerlijk swingen.” Jack André: “Prachtige avond!” En als je leest wat Monica twittert: “Net kerst gevierd, nu oud & nieuw”, dan weet u vast wel welk evenement ik bedoel: de MAX Proms. Op zaterdagavond 30 november vult de Jaarbeurs Utrecht zich weer met duizenden vrolijke mensen die genieten van livemuziek en sfeervolle optredens van nationale en internationale sterren. Tijdens deze zestiende editie treedt hitzanger Billy Ocean op, begeleid door één van de beste orkesten ter wereld, het Metropole Orkest. Maar ook: Manolo ‘The Voice of the Gypsies’, Jeroen van der Boom, Jenna Lee-James en Lance Ellington en The Inspirational Community Gospel Choir. Na afloop gaat het feestje in de foyer nog even door! U kunt nog kaarten reserveren via maxtickets.nl of bel tijdens kantooruren 020-2146010. Als lezer van MAX Magazine krijgt u 20 procent korting! Gebruik daarvoor promotiecode MAX19. Alvast heel veel plezier! Kunt u er niet bij zijn, kijk dan op 24 december 19.30 uur naar de kerstuitzending (herhaling: 25 december 23.35 uur) en de oudjaarsuitzending op 31 december 23.25 uur. Hoogtepunten uit deze en vorige Proms zijn te beluisteren op 25 december bij ‘De MAX!’ op NPO Radio 5 vanaf 18.00 uur.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren