Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

GEZOND KANT-EN-KLAAR ONTBIJT

BonDuo is een nieuw hoogwaardig ontbijtproduct voor ouderen. Al vanaf ons 35ste jaar verliezen we spiermassa en hoe ouder we worden hoe sneller dit gaat.

Beweging, eiwitrijke voeding en vitamine D zijn de enige wapens die we hiertegen hebben. Experts adviseren dan ook bij het ontbijt zo’n 25 gram hoogwaardig eiwit te nemen. Maar hoe krijg je dat binnen? “Dat zijn drie tot vier eieren of 600 milliliter volle yoghurt”, aldus Marjanne Prins, diëtiste uit Arnhem. “Mijn moeder kreeg zo veel echt niet op! Daarom heb ik het kant-enklare hoogwaardige ontbijtproduct BonDuo ontwikkeld. Slechts 186 gram en rijk aan eiwit, met vitamine D en vezels. En omdat we onszelf best een beetje mogen verwennen, zijn de eiwitbolletjes omhuld door overheerlijke chocolade. Een kennismakingspakket BonDuo is voor € 17,70 te bestellen op de website bonduo.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren