Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Fietsprovincie Brabant

Het recreatieve fietsnetwerk in Brabant, dat door knooppunten met elkaar wordt verbonden, beslaat inmiddels vijfduizend kilometer.

Alle recente aanpassingen en uitbreidingen zijn verwerkt in vier nieuwe fietskaarten, voor elke regio één. Ze zijn voor 5,95 euro te koop bij diverse Brabantse VVV’s, Toeristische Informatiepunten en ook via internet verkrijgbaar. Het is zelfs mogelijk op de website routesinbrabant.nl een eigen knooppuntroute uit te stippelen. Er komen ook steeds meer ‘belevingsroutes’ met een specifiek streekgebonden thema. De Van Gogh-route is volledig vernieuwd en in september werd een nieuwe Liberation Brabant-route gelanceerd. routesinbrabant.nl 013-3030390

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren