Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Kinderfeest

Sinterklaas is weer in het land! Op het moment dat ik dit schrijf moeten de landelijke en lokale intochten nog plaatsvinden, dus ik weet niet of ze dit jaar gepaard zijn gegaan met protesten en demonstraties.

Wat ik wel weet, is dat ik het gedram van voor- en tegenstanders van Zwarte Piet onderhand knap zat ben. De twee kampen kunnen elkaars bloed wel drinken en onder het mom ‘het moet een kinderfeest blijven’ dreigen ze het naïeve kinderplezier te versjteren. MAX trekt zich van dit gekrakeel niets aan en viert het grootste sinterklaasspektakel van het land met de échte Sinterklaas! Dat feest is ook dit jaar weer met Zapp in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met onder meer Brugklas de Musical, K3, Kinderen voor Kinderen, Mega Mindy, Fenna, Joe, alle Pieten én de Pietenband maakt Sinterklaas er een groot feest van voor de kinderen, hun ouders en grootouders! Speciaal voor de allerkleinste bezoekers zijn ook de Zappelin-vriendjes aanwezig. Het is vier keer feest: zaterdag 23 november 12.00 en 16.00 uur en zondag 24 november 11.00 en 15.00 uur. Anderhalf uur voor aanvang is iedereen van harte welkom in de gezellige ontvangstruimte. Hier kunnen de kinderen op de foto met vriendjes van Zappelin, maakt de Pietenband er een feestje van en krijgen ze van een Piet misschien alvast wat lekkers. Na afloop ontvangen alle kinderen een heerlijke chocoladeletter!

Kaarten bestellen kan telefonisch via 0900-90008000 (60ct/pm) of via maxtickets.nl. Lezers van MAX Magazine krijgen 20 procent korting (gebruik de promotiecode MAXMAGAZINESINT). De tv-uitzending is op 27 november 15.30, 29 november 16.25, 1 december 15.30 en 5 december 16.05 uur op NPO Zapp.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren