Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Emile Bode: Wonderdoekje als washandje

Nog maar dertien jaar geleden schreef ik als eerste over het wonderdoekje, want zo werd het microvezeldoekje na de introductie genoemd. Tegenwoordig is het doekje in veel huishoudens onmisbaar.

Vooral voor gewone schoonmaakactiviteiten. Het is ook onmisbaar om kalkvlekken in de douche te voorkomen. Na het douchen eerst de tegels met een trekker grof droogmaken en daarna met het droge microvezeldoekje de tegels en het chroom afnemen. Er zijn lezers die microvezeldoekjes ideaal vinden als washandje. Dan zijn het zachte scrubdoekjes, bijvoorbeeld voor het gezicht. Prettig als u de make-up voor het slapen gaan verwijdert en dan onder de douche het gezicht masseert met het ‘wonderdoekje’. Vooral mensen met verstopte talgkliertjes vinden dit prettig. Het doekje zou zelfs pukkeltjes voorkomen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren