Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

‘Zó leuk en leerzaam!’

“Wat een leuke dag hebben wij en onze drie kleinkinderen gehad in ‘CORPUS reis door de mens’ in Oegstgeest. Echt een interactief museum waar je op een toegankelijke manier enorm veel leert over het menselijk lichaam. Eerst beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’, waar je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Daarna hebben we in ons eigen tempo onze weg vervolgd door het interactieve gedeelte ‘mijn CORPUS’, waar je nog meer leert over je eigen lichaam door middel van games en testjes. Een aanrader voor jong – vanaf 6 jaar – en oud!”

corpusexperience.nl  071-7510200 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren