Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Op jacht naar het noorderlicht

Heeft u altijd al een Hurtigruten-reis willen maken met een postboot, maar vliegt u liever niet naar Noorwegen? In februari 2020 organiseert Norske Noorwegen Reizen een unieke noorderlicht-busreis met Nederlandstalige begeleiding.

Vertrek vanuit Hengelo per luxe touringcar via Denemarken (per ferry) naar Bergen. Aansluitend een elfdaagse Hurtigruten-reis Bergen-Kirkenes-Trondheim waar u sprookjesachtig verlichte vissersdorpjes en sfeervolle grotere steden zult ontdekken. De beste manier om het magische noorderlicht te aanschouwen is aan boord van een Hurtigruten-schip! De winterperiode leent zich ook voor boeiende excursies aan wal. Na een indrukwekkende treinreis en een verblijf in Oslo eindigt deze reis via de overtocht naar Kiel terug in Nederland. Prijs op basis van tweepersoons bezetting vanaf € 2.239 p.p.

Kijk voor meer informatie op de website norske.nl/tours/noorderlicht-busreis

 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren