Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Nieuw Naturalis leiden

Janneke Brinkman schijft er ook al over op de pagina hiervoor: bij het station in Leiden is een spectaculair verzamelgebouw neergezet voor Naturalis, het nationale kennis­instituut voor iedereen die meer wil ontdekken en leren over de natuur.

De wetenschappelijke afdelingen, de opslag van 42 miljoen (!) voorwerpen en het nieuwe familiemuseum zijn nu op één plek ondergebracht. Het enorme skelet van T. Rex Trix heeft een prominente plek gekregen en voor de permanente tentoonstelling zijn niet minder dan zeven verschillende themazalen ingericht. Met onderwerpen die variëren van de vroegste historie tot aan de actuele klimaat­problematiek. Bij de inrichting is steeds gezocht naar een combinatie van zien, leren en beleven. naturalis.nl  071-7519600

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren