Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

‘Echte kunstwerken uit zand’

“Geweldig om met de kleinkinderen naar zoiets leuks te gaan. Thema van het Zandsculpturen park in Garderen is dit jaar ‘Reis om de wereld’. De Eifeltoren, Big Ben, de Toren van Pisa en nog veel meer gebouwen zijn in zand gemaakt. Erg leuk vonden we de grote wand met dieren, allemaal uit zand. En in het overdekte deel van het festijn vonden onze kleinkinderen de puzzel ook erg leuk: wat beelden de zandsculpturen uit? Een uitdagende opdracht waar we ze natuurlijk wel stiekem bij hebben geholpen. We hebben deze dag echt onze ogen uitgekeken. Zó bijzonder wat ze allemaal van zand kunnen maken: echte kunstwerken!”

zandsculpturen.nl 0577-462472

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren