Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De regio in!

Tijd voor MAX’ gaat voor het vierde opeenvolgende jaar ‘Op toer’ zoals we dat noemen. Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen) gaan weer naar prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land.

Vorige week streek de ‘Tijd voor MAX’-karavaan neer in de Overijsselse hoofdstad Zwolle. En van 9 tot en met 13 september is het Zuid-Hollandse Delft het decor. Wilt u erbij zijn? Reserveer dan snel een stoeltje op tijdvoormaxoptoer.nl. Langskomen kan ook, maar zitplaatsen zijn slechts beperkt beschikbaar. We bezoeken vooral plekken die wat minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard! Elke werkdag kunt u er om 17.10 uur op NPO 1 van genieten.

Mensen die werkzaam zijn in de media wordt weleens verweten in een bubbel, een zeepbel, te leven en geen notie te hebben van wat er zich ‘in de provincie’ afspeelt. Minister Slob heeft mede daarom in zijn Mediabrief gepleit voor meer aandacht voor de regio. Er zijn zelfs stemmen opgegaan om daar de hele zender NPO 3 voor te reserveren. Een regiovenster van een halfuur per dag, daar is niks mis mee, vind ik. MAX doet – en zeker niet alleen in ‘Tijd voor MAX’ – al veel in en aan de regio. Ieder jaar brengen we in samenwerking met de regionale omroepen het veelbekeken en hooggewaardeerde skjûtsjesilen, het carnaval en het bloemencorso op televisie. En André van Duin en Janny van der Heijden plus scheepshond Nhaan trekken dit jaar in ‘Denkend aan Holland’ per boot door diverse delen van het land. Ook een programma dat door de tv-kijkers erg leuk wordt gevonden, zo blijkt uit de vele reacties die ik heb ontvangen. De regio komt er bij MAX dus echt niet bekaaid van af!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren