Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De Tip van Léon: Luchtreizigers

Er is veel veranderd op het gebied van vliegen. Iedereen heeft wel herinneringen aan hoe het vroeger was. Dat maakt een bezoek aan de fototentoonstelling ‘100 jaar KLM’ in het Stadsarchief Amsterdam extra leuk.

De opnames van al die luchtreizigers zijn bijna hilarisch, en ook het tijdsbeeld is erg leuk om terug te zien. Het materiaal komt uit de collectie van het Maria Austria Instituut en bevat werk van veel bekende Nederlandse fotografen. Ook het archief van de KLM heeft beeld beschikbaar gesteld. Wat begon op een drassig weiland in de Haarlemmermeer is in honderd jaar uitgegroeid tot een dynamische metropool in een compleet verstedelijk gebied.

t/m 9 okt.
amsterdam.nl/stadsarchief
020-2511511

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren