Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Sporten in je uppie

We doen het steeds vaker: sporten in ons eentje. Dat blijkt uit cijfers van het Mullier Instituut. Ruim veertig procent van de volwassenen sport alleen. Ook recreatief wandelen en fietsen wordt vaak alleen gedaan (33%). Ouderen sporten en bewegen vaker alleen dan jongere generaties. Fitness en duursporten als wielrennen, hardlopen en skeeleren winnen sterk aan populariteit. Deze sporten worden voor meer dan de helft van de tijd alleen beoefend. Het zijn sporten die vaak om gezondheidsredenen worden beoefend en als voordeel hebben dat de sporter zelf een geschikt moment en het eigen tempo kan kiezen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren