Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Zonnebrandcrème beste antirimpelmiddel

De beste crème tegen rimpels is zonnebrandcrème, dat schrijft Maastricht UMC+ in ‘Gezond Idee’.

Uv A-stralen in zonlicht verslappen het steunweefsel waardoor rimpels ontstaan. Zijn er eenmaal rimpels, dan is er nog maar weinig aan te doen. Hoe mooi de beweringen in de reclames ook zijn. Vitamine-A-zuur kan bijvoorbeeld een verjongend effect hebben op de huid, maar dan alleen in hoge doses op doktersvoorschrift. Veel anti-aging-smeersels zorgen voor een lichte zwelling van de huid waardoor rimpels minder goed zichtbaar zijn. Op de langere termijn kan de chronische prikkeling extra huidproblemen geven. En bedenk: duur is niet automatisch beter. Bij de dure variant betaal je vaak vooral voor de verpakking, de marketing, de reclame en een fijn gevoel.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren