Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Snel en schoon naar Londen

Met ingang van deze maand wordt de frequentie van de rechtstreekse Eurostar-verbinding van Londen naar Nederland opgevoerd van twee naar drie dagelijkse treinen. De reistijd naar Rotterdam bedraagt 3,16 uur, naar Amsterdam is dat 3,55 uur.

Vanuit Nederland richting Engeland is er een overstap in Brussel, dan bent u 4,45 uur onderweg. De prijzen zijn vanaf 59 euro. Vliegen gaat sneller, maar er zijn ook voordelen aan de trein. De inchecktijd bedraagt slechts een halfuur voor vertrek. Geen gedoe met bagage of vloeistoffen; passagiers mogen zonder extra kosten twee koffers en een handtas meenemen. De aankomst op het prachtige St Pancras Station dat zich middenin de stadbevindt. Dan is er nog het milieuvoordeel: de hogesnelheidstrein produceert een tiende van de C02-uitstoot van vliegtuigen. Bovendien: op vertoon van het vervoersbewijs krijgen treinreizigers in Londense musea twee kaartjes voor de prijs van één.
eurostar.com 020-7168324

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren