Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Blijf mobiel met een AIXAM

Wist u dat u altijd uw AM-rijbewijs behoudt, ook als u niet door de medische keuring voor het rijbewijs B bent gekomen? En met uw AM-rijbewijs mag u een AIXAM brommobiel rijden! Dankzij AIXAM blijft u mobiel. Een AIXAM brommobiel met al zijn luxe en comfort is te vergelijken met een normale auto, alleen de bediening is eenvoudiger en de snelheid lager. Meer voordelen van een AIXAM: u betaalt geen wegenbelasting en met een brandstofverbruik van 1:33 wordt het wel heel voordelig! Ook zijn er nu comfortabele elektrische brommobielen van AIXAM leverbaar. Meer informatie? Kijk op: www.aixam.nl of bel gratis met 0800-2492628.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren