Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Camper (ver)huren

Eropuit met een camper wordt steeds populairder. Maar het bezit van zo’n mobiel vakantieonderkomen kan aardig in de papieren lopen. Verzekering, stalling, afschrijving. Uitgaven die ook moeten worden meegeteld. Een alternatief is (ver)huren aan/van een particulier. Financieel aantrekkelijk voor de eigenaar die zo de kosten kan drukken, en ook de moeite waard voor de tijdelijke gebruiker, omdat die geen last heeft van alle bijkomende beslommeringen. Goboony is een website waar meer dan tweeduizend campers worden aangeboden. Er is er altijd wel één in de buurt beschikbaar. goboony.nl 085-4016832

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren