Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Blijven genieten van boeken, kranten en tijdschriften

Bij het ouder worden kan het lezen meer moeite gaan kosten door verslechterd zicht of de inspanning om een boek vast te houden. Steeds meer mensen die dit ervaren, vinden een oplossing bij Bibliotheekservice Passend Lezen.

De collectie bevat ruim 75.000 gesproken boeken, hoorspelen en hoorcolleges, variërend van streekromans tot detectives, van Maarten ’t Hart tot Dan Brown. Daarnaast biedt Passend Lezen een uitgebreide kiosk met bijna alle landelijke kranten, regionale dagbladen en een groot aanbod aan tijdschriften om naar te luisteren en/of digitaal te lezen. Door te luisteren naar boeken, kranten of tijdschriften in gesproken vorm, blijft u toch op de hoogte, kunt u zich nog steeds verliezen in een mooi verhaal en blijft leesplezier bestaan. Luisteren naar gesproken lectuur kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via de gratis Daisylezer-app of via de website passendlezen.nl. Het is ook mogelijk om de gesproken lectuur op Daisy-cd thuis te ontvangen om te lezen via een leeshulpmiddel. Een lidmaatschap van Passend Lezen kost € 30 per jaar. Lid worden of meer weten? Ga naar www.passendlezen.nl/welkom

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren