Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Bloembollenboemel

Het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld ligt in de kop van Noord-Holland. Hier rond Zijpe in ‘de tuin van Schagen’ met uitzicht op de duinen zijn bezoekers in april van harte welkom om van heel dichtbij de bloeiende bollen te komen bewonderen. Wandelend, fietsend of als passagiers in de Bloembollenboemel, die bij uitstek geschikt is voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Er gaat een gids mee, die onderweg van alles vertelt over de bloembollencultuur. Een rondrit met de boemel duurt twee uur en er moet voor zo’n rondrit wel vooraf worden gereserveerd. Alle informatie staat op onderstaande website bij elkaar. 5 apr. t/m 4 mei bloeiendzijpe.nl 0224-562555

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren