Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Bij Rembrandt thuis

Begin het Rembrandtjaar in dit monumentale pand in het hart van Amsterdam, waar Rembrandt twintig jaar gewoond en gewerkt heeft. Het huis dat nu een museum is, is uiterst zorgvuldig heringericht met meubels, kunstwerken en voorwerpen uit die tijd. Bezoek zijn atelier, de oude keuken, zijn woonkamer en kunstkamer en waan je in de zeventiende eeuw. In de moderne museumvleugel is nu een grote tentoonstelling te zien genaamd Rembrandt’s Social Network, over zijn vrienden, familie en opdrachtgevers. Het hoogtepunt van deze tentoonstelling is Rembrandts indrukwekkende portret van zijn 19-jarige zoon Titus, dat nooit eerder op een tentoonstelling in Europa is getoond. t/m 19 mei rembrandthuis.nl 020-5200400

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren