Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

‘Middle of the Road’ in Rijssen

De tweelingbroers Bertus en Wim van de Merwe, inmiddels zestigplussers, bewaren zulke goede herinneringen aan hun tienertijd, dat ze uit louter nostalgische overwegingen elk jaar een popfestival organiseren in het uitgaanscentrum Lucky in Rijssen, met als artiesten steevast originele topgroepen uit de wilde jaren 70. Deze keer hebben ze als hoofdact de Schotse band ‘Middle of the road’ kunnen strikken. Die scoorde destijds megahits als ‘Chirpy Chirpy Cheep Cheep’ , ‘Soley Soley’, ‘Sacramento’ en ‘Samson and Delilah’. Het muziekfeest heet ‘Brommers Kieken’, een Twentse uitdrukking van vroeger, die gebruikt werd door Twentse jongens om op dansavonden meisjes te verleiden met ze mee te gaan.

29 mrt. – lucky.nl – 0548-544422

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren