Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Kunst te koop in monumentale kerk

De monumentale Grote Kerk in Breda is de bijzondere locatie waar de tweedaagse Brabant Art Fair wordt gehouden. Met veel toegankelijke en betaalbare kunst. Zo’n 75 deelnemers uit Nederland en België tonen er meer dan 600 werken; schilderijen, beelden, keramiek en sieraden. De makers zijn zelf aanwezig om een toelichting op hun creatieve producten te geven of vragen te beantwoorden. Dat kan onder het genot van een drankje of een hapje, want voor de gelegenheid zijn er ook uitgebreide horecavoorzieningen in de kerk.

16 en 17 mrt. – brabantartfair.nl – 0475-794003

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren