Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Kom in de kas

Op 6 en 7 april zetten zo’n 200 enthousiaste kwekers in heel het land de deuren van hun kas open om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten. Tijdens Kom in de Kas kan iedereen kennis komen maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat. Jong en oud kunnen hier wereldse ervaringen opdoen. Van proeverijen van het lekkers dat in de kassen wordt gekweekt, bloemschikken, plantje potten tot speurtochten door de kas. Voor de kleintjes liggen in veel regio’s springkussens waarop ze zich kunnen uitleven of zijn er schminkers actief. De toegang is gratis.

6 en 7 april – komindekas.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren