Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Klassieke muziek en natuur

Liefhebbers van klassieke muziek en natuur kunnen hun hart ophalen tijdens het Festival Young Talent op Schiermonnikoog. Vanuit de hele wereld reizen zo’n zeventig van de grootste talenten naar het Waddeneiland. Daar maakt het publiek tijdens concerten en masterclasses kennis met een nieuwe generatie klassieke topmusici. Er zijn lezingen over muziek en er worden muziekdocumentaires vertoond. In samenwerking met Natuurmonumenten organiseert het festival ook nog vogelexcursies, jutterstochten en een rit door de Schierse duinen. Na een avondconcert kunnen liefhebbers zelfs deelnemen aan een sterrenwandeling.

16 t/m 21 mrt – Schiermonnikoogfestival.nl – 06-51279297

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren