Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Toneelversie ‘Turks Fruit’

‘Turks Fruit’, de autobiografische roman van Jan Wolkers, staat nog altijd hoog genoteerd op de boekenlijst van middelbare scholieren. Het verscheen bijna vijftig jaar geleden. Paul Verhoevens verfilming, die van Monique van de Ven en Rutger Hauer filmsterren van internationale allure maakte, is met 3,6 miljoen bezoekers nog steeds de best bezochte Nederlandse productie ooit. Na de musical is er nu een toneelbewerking van Sophie Kassies als ‘een ongekuiste, sensuele én ontroerende hommage aan dit ultieme liefdesverhaal’. Met Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper.

13 februari t/m 25 mei
hummelinckstuurman.nl
020-6164004

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren