Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De tip van Léon

De sfeer van een klassieke spiegeltent met zijn uitbundige Jugendstil- interieur is de perfecte ambiance voor een stijlvolle avond uit. Naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam staat deze winter zo’n tijdelijke accommodatie als onderkomen voor de Dinnershow van Palazzo. Rondom een bewegend podium zitten de gasten onder het tentdoek aan hun tafeltjes. Ze krijgen tussen de gangen door een internationaal amusementsprogramma voorgeschoteld; met acrobatiek, muziek en comedy. Verantwoordelijk voor het eten is niemand minder dan chef-kok Joris Binnendijk, bekend van RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren