Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Campinglol

Net gescheiden, geen geld, wel kinderen. Dan ga je tijdens de zomervakantie lekker kamperen in eigen land. Gebeurt dat dan op een camping voor alleengaanden waar een fanatieke therapeute en genderneutrale animatieclown de leiding hebben, dan maak je heel wat gekke dingen mee. De muzikale tragikomedie ‘Single Camping’ draait om dit eigentijdse en herkenbare thema. Een nieuw stuk, met een topbezetting: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa. Overal in het land te zien.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren