Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Vakantiebeurs informeert, verrast en vermaakt

Bij het zoeken naar en boeken van vakantiebestemmingen speelt internet een steeds grotere rol. Toch blijft er vraag naar persoonlijk contact bij het maken van keuzes die aansluiten op persoonlijke wensen. Dus is de jaarlijkse Vakantiebeurs nog steeds in trek. “Wie optimaal wil genieten van voorpret en goed beslagen ten ijs of op het strand wil komen, komt gewoon naar Utrecht”, zegt de organisatie van het grootste reisevenement van Nederland. Het aantal aanbieders en landen is weer uitgebreid. De beurs informeert en verrast en door zijn sfeer met een drankje, een hapje en internationaal amusement, wordt zo’n dagje oriënteren dan toch al snel een beetje vakantievieren.

Datum: 8 t/m 13 jan. URL: vakantiebeurs.nl Tel: 030-2955911

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren