Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Op Hoop van Zegen

Bill van Dijk, Mariska van Kolck en Joke de Kruijf spelen mee in de nieuwe eigentijdse musicalversie van ‘Op Hoop van Zegen’.

Het is al weer tien jaar geleden dat deze oer-Hollandse klassieker van Herman Heijermans over het wel en wee van vissersweduwe Kniertje voor het laatst werd al in 1900. Er waren in de loop der jaren veel succesvolle toneeluitvoeringen en ook de film werd een hit. Producent Hans Cornelissen zegt dat het drama nog niets aan zeggingskracht heeft verloren. “In een nieuwe bewerking met meer vaart, gedeeltelijk nieuwe muziek en indringende spelscenes zal ook deze musical het publiek weer weten te raken.”

12 jan. t/m 2 febr.
degraafencornelissen.nl
030-2844770

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren