Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Beurs voor 50 plussers

Een paspoort hoeft u niet te laten zien, maar de Seniorenexpo in Veldhoven is vooral bedoeld voor 50plussers.

Een steeds actievere, fitte en meer bewust levende groep in de samenleving, stelt de organisatie van de zesdaagse Brabantse beurs. Die bezoekers zijn vooral op zoek naar informatie over onderwerpen die het leven leuker en de moeite waard maken: lekker eten, vakantie vieren, sportief bewegen, een goede gezondheid, comfortabel wonen en het uitoefenen van hobby’s. Al die thema’s zijn terug te vinden bij de meer dan honderd standhouders. Er is ook horeca en amusement voor de gezelligheid. Lezers van MAX Magazine betalen slechts 6 euro voor een kaartje i.p.v. 10 euro.

15 t/m 20 jan.
seniorenexpo.nl
0165-393001

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren