Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Robèrt gaat het theater in

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, in Nederland wereldberoemd door zijn rol als jurylid bij ‘Heel Holland Bakt’, heeft een grote open bakkerij in Oisterwijk (met een vestiging in Leidschendam op komst), schrijft boeken, geeft cursussen en gaat nu ook het land in met een theatershow. Met deze zogenoemde ‘Food Experience’ belooft de sympathieke warme bakker het publiek een voorstelling die vooral gaat over zijn eigen leven, zijn familiebedrijf, het ambacht en de liefde voor brood. Robèrt zelf schrijft in een toelichting dat het optreden in zalen de mogelijkheid biedt het publiek te laten ruiken en proeven waar hij mee bezig is. Wie komt, wordt geadviseerd vooraf niet te veel te eten.

Data: 2 okt. t/m 23 mrt. – meer info: bijrobert.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren