Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Indië Monologen

Met een zogenoemd theatercollege wordt in een serie publieksvoorstellingen op een bijzondere manier aandacht besteed aan ons koloniale verleden in Indonesië, nu precies zeventig jaar na de onafhankelijkheid. Hoe kijken we erop terug en wat merken we er vandaag de dag nog van? Elke avond gebeurt dat met een andere combinatie van gasten op het toneel; bekende Nederlanders met een Indische achtergrond of anderszins sterk betrokken bij het onderwerp. Acteurs, schrijvers, historici en politici. Adriaan van Dis, Eric Schneider, Willem Nijholt, Thom Hoffman, Wieteke van Dort, Mei Li Vos en Yvonne Keuls hebben hun mede­werking al toegezegd. Zangeres Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten zorgen elke voorstelling voor de muzikale omlijsting.

Data: 2 okt. t/m 10 jan. – meer info: theaterbureaudemannen.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren