Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Met VW-busje naar de Wadden

Een online reisbureau organiseert vanuit de stad Groningen bijzondere verkenningstochten naar de Wadden. De reis ernaartoe wordt afgelegd in een origineel oud VW-busje. Er zijn verschillende arrangementen. Het kan individueel, maar ook in groepsverband. Tot de mogelijkheden behoren: naar de zeehonden op het wad, bijzondere vogels leren waarnemen en herkennen, een workshop fotograferen bij zonsondergang of bijvoorbeeld yoga op de dijk bij het Lauwersmeer. Alle informatie staat bij elkaar op een website.

Tot september tourdewadden.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren