Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Mediafestival voor de hele familie

Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt, met tal van activiteiten voor een breed publiek én mediamakers. Het festival laat de laatste ontwikkelingen zien aan de hand van inspirerende bijeenkomsten, experimentele producten en vele andere uiteenlopende activiteiten op het Media Park, bij Beeld en Geluid en aantal andere locaties in Hilversum.

Dutch Media Week trapt op 1 en 2 september af met de gratis toegankelijke Open Studio Dagen, een weekend waarin bezoekers een kijkje achter de schermen krijgen op het Media Park. MAX, AVROTROS en NOS openen hun studio’s om te laten zien hoe media gemaakt worden. Zo kunt u autocue lezen, de ‘EenVandaag’-studio bekijken, presentatoren ontmoeten, dj’s aan het werk zien, een miniconcert bijwonen, de televisietoren beklimmen, uzelf in 3D vastleggen en aan de slag gaan met film en green screens.

1 en 2 september openstudiodagen.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren