Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Huishoud TIP van Emile Bode: Buisman bakt ze bruin

Er zijn nog heel wat (oudere) Nederlanders die het blikje Buisman Aroma gebruiken. Zij voegen een lepeltje gebrande suiker aan de pot koffie toe.

Wist u dat diverse Nederlanders de gebrande suiker voor iets heel anders gebruiken? Een schepje bij de jus zorgt ervoor dat deze donkerder wordt en smakelijker. Werkt ook bij sauzen en soepen. Je kunt ook een lepeltje over je gebakken uienringen strooien. Dan kleuren deze ook mooi bruin. Of een schepje bij de hachee. De meest bizarre tip kreeg ik ooit van mevrouw Hayet Zidani. Zij heeft ontzettend witte benen en roert een half schepje Buisman in heet water en smeert de substantie met een watje gelijkmatig op haar benen. Het geeft niet af, maar is wel afwasbaar.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren