Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Engelse kust op één website

De Engelse overheid investeert miljoenen in een betere presentatie van de mogelijkheden voor buitenlandse toeristen om hier hun vakantie door te brengen. Zo is voor de prachtige, rustige oost- en zuidkust een overzichtelijke interactieve website gemaakt met een plattegrond waar bezoekers door een paar eenvoudige muisklikken het complete aanbod kunnen bekijken; uitbundig natuurschoon, historische bezienswaardigheden en karakteristieke logeeradressen. Alles staat bij elkaar. Met bewegend beeld en toelichtende teksten in het Nederlands. Met behulp van een eigen reisplanner wordt eenvoudig een eigen route uitgestippeld. Ook de beste vluchten en veerverbindingen zijn er te vinden. Er kan zelfs meteen worden geboekt.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren