Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Zeilend naar de Markerwadden

Schipper Wouter van Dusseldorp van het klassieke zeilschip De Egberdina, met een vaste ligplaats naast de Hoofdtoren in de haven van Hoorn, biedt af en toe ook dagjesmensen de gelegenheid een onvergetelijke vaartocht mee te maken op het IJsselmeer.

Op 28 juni is er weer een volle maans-tocht en op 12 augustus wordt koers gezet naar de Markerwadden, een nieuw natuurgebied in aanleg. Een boswachter van Natuurmonumenten gaat mee met de antieke stevenaak uit 1882, voor een exclusieve excursie op dit vogelparadijs middenin de voormalige Zuiderzee.

28 juni en 12 aug.
egberdina.nl
06-51164509

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren